dijous, 5 de març de 2009

CARTA 9 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES PAPALLONES I GIRAFES

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE SE SES GIRAFES I SES PAPALLONES.
CADA VEGADA QUE REB UNA CARTA VOSTRA EM POS MOLT CONTENT, AQUESTA VEGADA M'EXPLICAVEU QUE VOS ESTAVEU FENT ES DISFRAÇ DE CARNAVAL. NA LLUNA I JO TAMBE ENS VAM DISFRESSAR I ESTAVEM MOLT GUAPOS. JO ANAVA DE CA I NA LLUNA DE RATETA PRESUMIDA. MÉS AVALL PODEU VEURE UNA FOTO NOSTRE. VAM XALAR MOLT PASSEJANT PEL BOSC DISFRESSATS I DONANT COLQUE SUSTO ALS ANIMALETS QUE NO ENS RECONEIXIEN.
I VOLTRUS COM VOS VA ANAR ES CARNAVAL? A NA LUNA I A JO ENS AGRADARIA MOLT VEURE-VOS DISFRESSATS, MUS ENVIAREU UNA FOTO?
PEL QUE MUS VAU EXPLICAR DE S'EXCURSIÓ A S'ALBUFERA, VEIM QUE VOS HO VAU PASSAR MOLT BÉ I QUE VAU APRENDRE MOLTES COSES !! AQUÍ A N'ES NOSTRE BOSC NO HI HA FOTGES, PERÒ PER ALTRES LLOCS A VEGADES N'HE VISTES I SÓN MOLT GUAPES. EL QUE SÍ TENIM SÓN MOLTES RATES QUE CADA VESPRE SURTEN D'ES NIUS PER PODER-SE MENJAR SES PINYES DELS ARBRES.
AH !! I TOT AÇÒ QUE ENS VAU EXPLICAR DE SES ESCOPINYES QUE FORMEN S'ARENA DE SES PLATGES ES MOLT INTERESSANT. A PARTIR D'ARA QUAN VAGI A UNA PLATJA JA NO AGAFARÉ MÉS ESCUPINYES PERQUÈ SINÓ SES PLATGES ES QUEDARAN SENSE ARENA. QUINES EXCURSIONS MÉS XULES QUE FEIS, EH?
BONU FILLETS I FILLETES, VOS HE DE DEIXAR PERQUÈ TENC MOLTA FEINA, HE DE FER PLATS NOUS PERQUÈ ELS QUE TENC SÓN MOLT VELLS I ESTAN UN POQUET ROMPUTS. M'EN VAIG A CERCAR FANG.
UNA ABRAÇADA I UNA BESADA MOLT FORTA DE FOLLET.